Ana Sayfa / Haberler / Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyelerimiz "Yüzey Araştırmaları ve Kazılar Işığında Uşak" Adlı Kitabı Rektörümüze Takdim Ettiler
2 Mart 2018, Cuma

Arkeoloji Bölümümüz tarafından ve Uşak Müzesi işbirliğiyle hazırlanan "Yüzey Araştırmaları ve Kazılar Işığında Uşak" adlı kitap Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, Arkeoloji Bölümü öğretim üyelerimiz tarafından takdim edildi.

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rainer Maria Czichon, Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Birol Can, Yrd. Doç. Dr. Süheyla Melike Zeren Hasdağlı, Yrd. Doç. Dr. Münteha Dinç, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Emre Taştemür’ü, hazırladıkları kitaptan dolayı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ‘‘Uşak’ın arkeolojik değerleri var. Arkeoloji Bölümümüzün Uşak Müzesi işbirliği ile hazırlamış olduğu bu kitap, üniversitemizin ve Uşak ilimizin, ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlayacaktır. Uşak’ın kültürel değerlerinin korunması ve tanıtımı çok önemlidir. Ayrıca yapılan ve devam eden kazı ve yüzey araştırma çalışmaları ile hem önemli bilimsel sonuçlara ulaşılıyor hem de öğrencilerimize, donanımlı ve deneyimli yetiştirmek adına, önemli imkanlar sunuluyor. Arkeoloji Bölümü öğretim üyelerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Uşak Müzesi yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’dedi.