HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / “Araştırma Yöntemleri ve İstatistik Kursu” Gerçekleştirildi
26 Şubat 2018, Pazartesi
“Araştırma Yöntemleri ve İstatistik Kursu” Gerçekleştirildi

Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Halime Kaçar koordinatörlüğünde ve Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi desteğiyle 8-9 Şubat 2018 tarihleri arasında “Araştırma Yöntemleri ve İstatistik Kursu” gerçekleştirildi.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bilgisayar laboratuvarında Doç. Dr. Mehmet Güray Ünsal tarafından yürütülen ve iki gün boyunca toplam 12 saat süren kursa 21 kişi katılım sağladı.

Kurs hakkında bilgi veren Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Halime Kaçar “Kursumuzda uygulamaya yönelik olarak çalışmalar gerçekleştirilmiş ve kursiyerlerin soruları cevaplanmıştır. Katılımcılardan kurs bitiminde görüşleri toplanmış ve bu kurslara benzer kursların devamının gerçekleştirilmesi yönünde katılım istekliliği gözlenmiştir. Bilime katkı sağlamaya yönelik olarak buna benzer kursların tekrarlanması ve gerekli iyileştirmelerin yapılmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır. Bu süreçte bize destek olan ilgili birimlere ve katılımcılarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.