Ana Sayfa / Haberler / Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
19 Şubat 2018, Pazartesi

Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 16 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Savaş, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Özlem Işıklar ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılında gerçekleşen akademik faaliyetlerden bahsederek bahar döneminde yapılması planlanan çalışmaları anlattı.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.