HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / USEM ve KOSGEB Arasında Girişimcilik Kursu Protokolü İmzalandı
2 Şubat 2018, Cuma
USEM ve KOSGEB Arasında Girişimcilik Kursu Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (USEM) ile KOSGEB Uşak İl Müdürlüğü arasında “Girişimcilik Kursu” protokolü imzalandı.

Rektörlük Makamında 2 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirilen protokol imza törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, KOSGEB Uşak İl Müdürü Adem Aypar ve USEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Yavuz Demirhan katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, USEM ile KOSGEB Uşak İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşme ile Uşak il merkezinde beş, Uşak ilçelerinde dört olmak üzere toplam dokuz girişimcilik kursu açılacağını belirterek “Özellikle gençler ve kadınlar olmak üzere tüm girişimci adaylarının başvuruları KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından kabul edilmekte olup; eğitimler Uşak Üniversitesi öğretim elemanları tarafından üniversitemizde verilecektir. Bu faaliyetler üniversitemiz ile Uşak halkı arasındaki yakınlaşmaya katkı sunacaktır. KOSGEB Uşak İl Müdürlüğüne, USEM yöneticilerine ve akademisyenlerimize teşekkür ediyorum. Girişimcilik kursunun hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

KOSGEB Uşak İl Müdürü Adem Aypar ise Uşak Üniversitesi ile her zaman bu tür işbirlikleri içinde olduklarını söyleyerek “Sayın Rektörümüz üniversite-şehir bütünleşmesine önem vermektedir. KOSGEB Müdürlüğü olarak bizler de bu tür kurslarla ilimizin gelişmesine katkı sunuyoruz. Üniversitemizle yapacağımız çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Katkı sunan başta Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ekrem Savaş’a, USEM yöneticilerine ve öğretim üyelerine çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

haber fotoğrafları için tıklayınız