Ana Sayfa / Haberler / Değişim Derneği, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
31 Ocak 2018, Çarşamba

Değişim Derneği Başkanı Muzaffer Çolaklı ve dernek üyeleri Ali Işık, Muhammet Kara, Mehmet Dulkadir, İslami ilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Anas Alkahwayi ile Mühendislik Fakültesi öğrencileri Ahmet Sait Urhan ve Rumeysa Taşçı, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Değişim Derneği Başkanı Muzaffer Çolaklı ve beraberindeki heyet, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Değişim Derneği Başkanı Muzaffer Çolaklı ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.