HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
8 Ocak 2018, Pazartesi
UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi (UKOSB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz, üniversite-sanayi işbirliğinin Uşak ekonomisine önemli katkılar sağlayacağını ve Uşak Üniversitesi’nin sanayicinin problemlerine çözüm bulacak, istihdamına ve katma değerlerini arttıracak projeleri beraber yürüteceğini belirterek UKOSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.