Ana Sayfa / Haberler / Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürdal ve Beraberindeki Heyet Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
3 Ocak 2018, Çarşamba

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürdal,  Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Temurçin ile Prof. Dr. Abdullah Kaplan ve Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürdal,  Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Temurçin ile Prof. Dr. Abdullah Kaplan ve Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gürdal,  Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Kadir Temurçin ile Prof. Dr. Abdullah Kaplan ve Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tahir Tilki’ye çalışmalarında başarılar diledi.