Ana Sayfa / Haberler / Satranç Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Yusuf Orel, Üniversitemiz Satranç Topluluğu Başkanı Furkan Sallan ve Barış Yıldırım, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
19 Aralık 2017, Salı

Satranç Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Yusuf Orel, Üniversitemiz Satranç Topluluğu Başkanı Furkan Sallan ve Barış Yıldırım, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Satranç Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Yusuf Orel, Üniversitemiz Satranç Topluluğu Başkanı Furkan Sallan ve Barış Yıldırım, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Satranç Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Yusuf Orel, Üniversitemiz Satranç Topluluğu Başkanı Furkan Sallan ve Barış Yıldırım’a çalışmalarında başarılar diledi.