KURUMDIŞI DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Uluslararası Girişimcilik Kongresi
9 Ocak 2018, Salı
Uluslararası Girişimcilik Kongresi

İlk olarak, 25-27 Mayıs 2006 tarihinde gerçekleştirilen “Uluslararası Girişimcilik Kongresi” bu yıl Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ev sahipliğinde, Celal Bayar Üniversitesi ve Balıkesir Üniversitesinin işbirliği ile 10-12 Mayıs 2018 tarihlerinde Bişkek’te düzenlenecektir. Kongre'nin ana teması “Girişimcilikte Dijital Dönüşüm: Fırsatlar ve Politikalar” olarak belirlenmiştir. Bilim ve iş dünyasından katılımcıların beklendiği kongrenin ilk iki gününde açılış konuşmaları, davetli konuşmacılarımızın sunumları, bildiri sunum oturumları ve öğrenciler arası iş planı yarışması ödül töreni düzenlenecektir. Son gün ise, sosyal programlar çerçevesinde katılımcılara Bişkek ve çevresindeki tarihi yerleri ve kültürel-doğal parkları kapsayan bir gezi planlanmaktadır.

Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan kongremize destek vermenizi bekler, sizleri de Bişkek’te ağırlamaktan duyacağımız memnuniyeti belirtmek isteriz. Vereceğiniz destekten dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

Daha önceki duyurularda Özet Gönderimi için bildirilen son tarih 12 Ocak 2018'den 2 Şubat 2018'e ertelenmiştir. Kongre ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz. Kongreye ilişkin değerli görüş ve önerilerinizi her zaman beklediğimizi belirtir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Doç. Dr. Hasan GÜL