KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / Oryantasyon Haftasında Stant Açmak İsteyen Yurt ve Etüt Merkezi Sahiplerinin Dikkatine
17 Eylül 2018, Pazartesi

Üniversitemiz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik düzenlenecek olan Oryantasyon kapsamında 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında Üniversitemizde stant açmak isteyen yurt/etüt merkezi sahiplerinden stant başına 300 TL (Üç Yüz Türk Lirası) ücret alınacaktır.

Stant açmak isteyen yurt/etüt merkezi sahiplerinin aşağıda belirtilen Üniversitemiz banka hesabına stant ücretini yatırdıktan sonra Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Kültür Biriminde görevli Memur İbrahim EMER'e ekte yer alan dilekçe, dekont ve Milli Eğitim Bakanlığı Ruhsatlı olduğuna dair belge ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Not:

-   IBAN:  Ziraat Bankası İsmet Paşa Şubesi

TR6500 01001758463900415039

-  Üniversitemiz tarafından stant açacak olan firmalara 1 adet masa, 2 adet sandalye ve Başkanlığımızın imkânları doğrultusunda (İki standa bir adet) şemsiye verilecektir.

-   Stant yerleri başvuru sırasına göre belirlenecektir.

- Masa, sandalye ve şemsiyelere verilen zararın ücreti ilgili yurt/etüt merkezi sahiplerinden tahsil edilecektir.

-    Detaylı bilgi almak için irtibat no: 0276 221 22 09 Dahili No: 1439

Dilekçe için tıklayınız.