HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / "Kariyer Yolculuğunda İpuçlarıyla Stratejik Yol Haritaları" Söyleşisi Yapıldı
17 Mayıs 2024, Cuma
"Kariyer Yolculuğunda İpuçlarıyla Stratejik Yol Haritaları" Söyleşisi Yapıldı

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından "Kariyer Yolculuğunda İpuçlarıyla Stratejik Yol Haritaları" başlıklı bir söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sibel Hişmanoğlu Konferans Salonunda 16 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen etkinlikte İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amiri Daire Başkanı Dr. Muhammed Serkan Şahin dinleyicilerle buluştu.

Akademisyenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte Dr. Şahin kendi kariyer yolculuğunu anlattı. Öğrencilik yıllarının başından itibaren mesleğe nasıl hazırlandığını dinleyicilerle paylaşan Dr. Şahin, gençlere araştırmacı ve meraklı olmalarını öğütledi. İlerlemek istedikleri alanla ilgili kamu ve özel kurumlara giderek gözlem yapmalarını söyleyen Dr. Muhammed Serkan Şahin, gençlere okul bitmeden yapmak istedikleri mesleği tanımalarını belirtti.

Söyleşi öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ve İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amiri Daire Başkanı Dr. Muhammed Serkan Şahin’e üniversitemiz adına teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.