HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / "Aile İçi İletişim ve Göç" Konuşuldu
17 Mayıs 2024, Cuma
"Aile İçi İletişim ve Göç" Konuşuldu

Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Uşak İl Müftülüğünün ortaklaşa gerçekleştireceği ‘Aile Olmak Aile Kalmak Projesi’ kapsamında Atatürk Kültür Merkezinde "Aile İçi İletişim ve Göç" başlıklı panel gerçekleştirildi.

Programa Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Yılmaz, Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır, Uşak Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gültekin, akademisyenler ve dinleyiciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Kuranı Kerim Tilavetiyle başlayan programın açılışında konuşan Uşak İl Müftüsü Burhan Çakır yaptığı konuşmada aile kavramının önemine dikkati çekti. Toplumun temel taşının aile olduğunu vurgulayan Müftü Çakır, ailenin bozulmasının toplumu da bozacağını vurguladı.

Moderatörlüğünü Uşak İl Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Mecid Ertürk’ün yaptığı panelde Doç. Dr. Abdullah Mert "Etkili ve Yetkin Ebeveynlik" konusunda Doç. Dr. Hafız Bek "Aile İçi İletişimin Temel Unsurları ve Yaşam Boyu Değişen Rollere Uyum (Göç, Psikolojik ve Toplumsal Uyum)" konusunda ve Öğr. Gör. Dr. Esra Doğanay Koç’ta  "Çocuk Anne İletişimi" konusunda dinleyicilere önemli bilgiler verdi.

Program dinleyicilerden gelen soruların cevaplanması ve teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu.