Ana Sayfa / Haberler / Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden ‘Dikkat Eksikliğini Konuşuyoruz’ Söyleşisi
17 Mayıs 2024, Cuma
Engelsiz Birim Koordinatörlüğünden ‘Dikkat Eksikliğini Konuşuyoruz’ Söyleşisi

Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri olan ‘Dikkat Eksikliğini Konuşuyoruz’ adlı söyleşi 16 Mayıs tarihinde Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleştirildi.

Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Haydar Kutlu’nun konuşmacı olduğu söyleşide Dr. Kutlu, dikkat becerisi, günümüzde bu becerinin azalma nedenleri ve dikkat eksikliğine yönelik çözüm önerilerinden bahsetti.

Söyleşi, soruların cevaplanmasının ardından Engelsiz Birim Koordinatörü Doç. Dr. Şule Güçyeter tarafından Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Haydar Kutlu’ya teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.