HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / “Tasarımına Merhaba De” Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor
17 Mayıs 2024, Cuma
“Tasarımına Merhaba De” Çocukların Yüzünü Güldürmeye Devam Ediyor

Uşak Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencileri özel gereksinimli öğrenciler için oyuncak, hediye ve bileklikler yaptı.

Uşak Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Özel Eğitim İlkokulu işbirliğiyle Burdur Valiliğinin BESTE (Burdur’da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim) Projesi kapsamında hazırlanan “Hayal Ettiğin Her Şey Gerçektir” projesinin ilk etkinliği olan “Tasarımına Merhaba De” Burdur Özel Eğitim İlkokulu/Ortaokulu binasında gerçekleştirildi.

Yürütücülüğünü Uşak Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gökhan Yıldırım ile Uşak Üniversitesi mezunu ve Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezinde görevli Giyim Öğretmeni Dilek Söğüt’ün yaptığı “Hayal Ettiğin Her Şey Gerçektir” projesinin ilk etkinliği için Burdur Özel Eğitim İlkokulu öğrencilerinin “Tasarımına Merhaba De” etkinliği kapsamında tasarlamış oldukları oyuncak, hediye ve bileklikler Öğretim Görevlisi Gökhan Yıldırım sorumluluğunda Uşak Üniversitesi gönüllü öğrencileri tarafından üretilerek öğrencilere teslim edildi.

Tasarlanan eşyaların teslim törenine Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Burdur Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkez Müdürü Hamit Kayacıoğlu ve Burdur Özel Eğitim İlkokulu Ortaokulu Müdürü Ahmet Tepe katıldı.

Etkinliğin sonunda Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci tarafından projedeki desteklerinden dolayı Öğretim Görevlisi Gökhan Yıldırım ile projede gönüllü olarak görev yapan Uşak Üniversitesi öğrencilerine teşekkür belgesi verildi.